CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. május 23., csütörtök 11:48


Az Ikva Rádió hírei


Vidéken elsõként Sopronban hoztak létre helyettes szülõi hálózatot. A városban, jelenleg öt család áll készenlétben, hogy ha kell, bármikor befogadjanak egy, vagy akár több olyan gyermeket, akik családja krízishelyzetben van.

A hátralévõ fordulótól függetlenül biztosította helyét az élvonalban a Matáv Sopron labdarúgócsapata, miután tegnap 0:0-ás döntetlent ért el a Gyõri ETO ellen. A bordó-szürke alakulat szombaton a Haladással fogadja.

A GYSEV-Ringa vezetõ edzõje Farkas Sándor és a Rábersport Kft ügyvezetõje Török Zoltán ma este 8 órakor közönség találkozóra vár minden kosárlabda rajongót, a Hotel Sziesztába. Téma: a bajnoki döntõ, melynek elsõ mérkõzésére vasárnap 18.00 órakor kerül sor a sportcentrumban.

Május 26-án, szombaton 10 órától kezdõdnek a gyermek napi programok a GYIK-ban. Megtekinthetik az Egy kis éji zene c. mesejátékot, ezen kívül arcfestéssel és üdítõital-kostolóval várnak mindenkit.

Szombaton tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Vas-Villa Szakképzõ iskola a családi kerékpár túrát. Találkozó fél kilenckor lesz a Vas-Villa udvarán. A résztvevõk Kilenc órakor indulnak a Fertõrákos-Balf-Sopron útvonalon, melynek szintideje 2 óra.

A városüzemeltetési kft munkatársai ma Sopronkõhidán és a Tómalmon helyeznek el konténereket.

Villamosítási munkák miatt vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat az esti órákban Nagycenk és Sopron között május 24-ig.

Szeptembertõl ismét kosárlabda orientált osztályt indít a Hunyadi Iskolában a GYSEV-Ringa és a Soproni Tigrisek. Információ kérhetõ az 511-060-as telefonszámon.