CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. május 31., péntek 11:26


Az Ikva Rádió hírei


Vasárnap reggel nyolc órától 16.00 óráig megnyitják az államhatárt Brennbergbánya és Récény között. A gyalogosok és kerékpárosok haladhatnak át az átkelőn. A határnyitás alkalmából ünnepi rendezvények is zajlanak majd a helyszínen.

Fogyatékos gyermekek diáktalálkozója lesz a hétvégén a brennbergi ifjúsági táborban. Az országos kultúrális találkozót a Kozmucza Flóra Általános és Speciális Szakiskola szervezi. Péntektől vasárnapig színes és szórakoztató programok várják a gyermekeket.

Családi találkozót szerveznek a magyar szívátültetettek és orvosaik részére vasárnapig Sopronban. A háromnapos program kiemelkedő eseménye lesz szombaton a Szív és Szívért Alapítvány kuratóriumi ülése.

Repülőgépes szúnyogirtás lesz Sopronban a hétvégén. A szer a méhekre veszélyes! Kérjük a méhészeket, tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

Sopron himnuszát hallgathatják meg az érdeklődők június 8-án szombaton 16.00 órakor az evangélikus templomban. A szöveg Sarkady Sándor alkotása, a zenét Soproni József szerezte.

Az észak-dunántúl szülész-nőgyógyász szakorvosai találkoznak ma a Pannoinia Med Hotelban. A konferencián egyebek mellettt szó lesz a terhesgondozásról és az ultrahang diagnosztikáról.

Berecz András népdalénekes lesz a Kurucdombi Fiókkönyvtár vendége június 12-én szerdán 15.00 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Rozália út 3.sz. alatti intézménybe ebben az időpontban.