CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. jĂşnius 11., kedd 11:21


Az Ikva Rádió hírei


A Gysev Igazgatóság értesíti az utazóközönséget, hogy a Sopron-Szombathely vasútvonal villamosítási munkái miatt Sopron - Bük és Lövő állomások között az esti órákban az utasokat vonatpótló autóbuszokkal szállítják.

A Vöröskereszt Soproni Szervezete ma 8.00-tól 15.00 óráig a GYSEV vontatási főnökség, a FALCO RT és az Erzsébet Kórház dolgozóinak szervez véradást a Területi Vérellátó Intézetben.

Ismét a Soproni Postásnál folytatja Eördögh Edit, aki korábban volt már a zöld fehér együttes tagja, az utóbbi időben viszont a GySEV Ringát erősítette. Szintén a Postáshoz szerződik Papp Krisztina, a BSE centere. Távozik viszont a soproni klubtól Olga Sljahova, valamint Paige Sauer.

A tavaszi aszály miatt csökkent a Fertő tó vízszintje. Az évek óta megszokottnál 20 centiméterrel alacsonyabb a vízállás. Ez egyelőre az üdülőknek és a vízi sportok kedvelőinek okoz gondot, ökológiai problémát a természetvédők nem jeleztek.

Berecz András népdalénekes lesz a Kurucdombi Fiókkönyvtár vendége június 12-én szerdán 15.00 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Rozália út 3.sz. alatti intézménybe ebben az időpontban.