CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. jĂşnius 26., szerda 09:25


NO DROG!-24 órás kosárlabda torna a Sportcentrumban-A Domonkos templom orgonájáért-Sopron Park átadás-Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Rt. és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány-

Soproni hírek, események

Kábítószerellenes Világnap: NO DROG! -  24 órás kosárlabda torna a Sportcentrumban Egész nap kosarazz inkább, mintsem egy percig drogozz! - szlogennel 24 órás kosárlabda tornát hirdetett meg a  soproni Sportcentrumban a drogellenes világnapon június 26-27-én a Soproni Tigrisek SE.  Az Ifjúsági és Sportminisztérium támogatásával szervezett rendezvényre – nevezési díj nélkül – 6 fős csapatokat várnak. Jelentkezni a 30/9393-350-es mobilszámon, vagy 15.45 órától a helyszínen lehet. További információk: http://cyberpress.sopron.hu/article.php?id=5553

A Domonkos templom orgonájáért június 26-án, szerdán 19.30-kor a Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar ad hangversenyt. Dárdai Árpád vezényletével reneszánsz madrigálok és motetták csendülnek fel a Széchenyi téri Domonkos Templomban.

Munkaszüneti nap a földhivatalban. A Soproni Földhivatalban július 1-én, a köztitviselők napja alkalmából munkaszüneti nap lesz.

Sopron Park átadás. Ma adják át a Transelektro Rt. 2,5 milliárd forintos beruházásában megvalósult, 225 lakásból álló Sopron Parkot, amely Magyarországon az egyik, de a vidéken bizonyosan a legnagyobb lakóparki invesztíció. A Sopron Park kulcsrakész lakásai a Lőverek lábánál, a belvárostól mintegy 1,5 km-re épültek és kétharmaduk már vevőre is talált.

Költözik az ügyfélszolgálat Az ÉDÁSZ Rt. felszámolja a soproni Höflányi utcában található ügyfélszolgálati irodáját és július 8-a után a Plaza bevásárlóközpontban fogadják a panaszos ügyfeleket. A mostani soproni lépés része a francia és német tulajdonosok racionalizálási stratégiájának.

A Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Rt. és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány együttműködési megállapodást ír alá képviseleti iroda létrehozására. Az együttműködés fő célja: a kis- és középvállalkozók fejlődésének hatékonyabb elősegítése, valamint a Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Rt. üzleti aktivitásának megerősödése a  megyében.

Hangszerbemutatót tart Holzinger Attila június 27-én, csütörtökön, 18 órakor a Jezsuita teremben. A Bach idejéből való hangszerek a lipcsei Stadtpfeiferek hanzásvilágát idézik. A bemutatóra  a belépés ingyenes.