CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. jĂşnius 26., szerda 15:44


Miss Fertő tó Nemzetközi Szépségverseny

Miss Fertő tó
Nemzetközi Szépségverseny
2002. július 13.-14.
A szépségverseny főszervezője a Totál Divatszínház, akik a verseny szervezése mellett a mozgáskultúra, az öltözködés, divat/trend, sporttánc oktatásával is foglalkoznak. Nagy hangsúly fektetnek a szépségápolás, a rejtett egyéniség kiemelésére is.

A Miss Fertő tó nemzetközi szépségversenyre 67-en jelentkeztek, de tini és a gyermek kategóriákban (szépség és modell) még elfogadnak jelentkezőket. A végleges jelentkezési határidő július 12-én zárul le Fertőrákoson gulyás-partival és a Fertő-parti borok kiállításával (borkostolóval). Ahol lehetőség nyílik a Miss Fertő-tó címért versengő lányok közelebbi megismerésére is.

A modellverseny korosztályai 10-14, 15-18, 18-25 év. Ketten jelentkeztek Ausztriából.

A zsűriben helyet foglal a MTV1, FHM férfi Magazin, Elit Magazin tulajdonosa, Arts Divatiskola igazgatója, Vadonné Gangl Judit a szakma kiváló mester, az  RPS Modell Ügynökség, ORF Burgenland-i TV egy-egy munkatársa. A zsűrit emellett kiegészíti a szépségversenyt támogató cégek delegált tagjai is.
Szakmai védnök a Panoráma Turizmus – Szép Ilona Katalin. Az esemény fővédnöke Dr. Gimesi Szabolcs Sopron város polgármestere.

A programról:
A kétnapos verseny július 13-án délelőtt Fertőrákoson kezdődik amikor sor kerül  a Miss Bikini választára. Délután versenysorozat korcsoportonként a modell kategóriában A szépségverseny 19.00 órakor kezdődik a szépségverseny a Gyermek- és Ifjúsági Házban.

A műsort színesíti fehérnemű show, Avon év arca választás, a TOTÁL DIVAT SZÍNHÁZ nővendékeinek showdance, modeshow bemutatója
Miss Szimpátia személyét a közönség szavazhatja meg, ezenkívül a belépőjegyek között fél milliós értékű robogót sorsolnak ki.

Július 14-én Fertő-tavon Fertőrákos polgármestere,-  mint védnök - felavatja a királynőt és az udvarhölgyeit, akiket a fertőrákosi Kőfejtőtől hintóval visznek a ceremónia helyszínére.
 

További információ: e-mail: tdszinhaz@sopron.hu
Tel.: 06-20/ 490 59 54, 06-30/ 282 30 79