CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Kereskedelmi és Iparkamara

2002. június 27., csütörtök 21:45


Kirakatverseny eredményhirdetés

Kirakatverseny eredményhirdetés

    A Kereskedelmi és Iparkamara székházában 2002. június 27-én átadták a Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara által, Sopron Szabad Királyi Várossá nyilvánításának 725. évfordulója tiszteletére meghirdetett kirakatverseny díjait.

    A versenyre nyolc vállalkozás nevezett be. A zsűri tagjai, Szakács Gyula kamara kereskedelmi tagozatának elnöke, Hanzséros Ágnes a 725. éves emlékbizottság képviselője, Sarkady Antal iparművész, Muray Lászlóné kirakatrendező és Keresztény Richárd kereskedelmi tagozati titkár két kategóriában osztottak ki díjakat.
    Minden résztvevő átvehette az Önkormányzat által adományozott emléklapot.
    A Kontur papír-írószer bolt, Natur Patika, Major Elektron bolt oklevélben részesült. Az Önkormányzat különdíját a Gazdaudvar nyerte el, Soltra E. Tamás millenniumi éremsorozatának bronz főérmét Hanzséros Ágnes a Polgármesteri Hivatal vezető főtanácsosa adta át.
    Kategóriánként második helyezést ért el az "Írisz" Ajándékbolt és a Major Csillárszalon, míg az első helyet a Kamilla Gyógynövény Drogéria és a Vörös Cédrus könyvkereskedés szerezték meg.