CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Városháza

2002. június 28., péntek 09:34


Nyári szünet előtti közgyűlésre került sor tegnap a Városházán

Ülésezett a soproni közgyűlés

Tegnap került sor a soproni közgyűlés nyári szünet előtti utolsó ülésére. A meghívóhoz képest három sürgősségi indítvány érkezett, így összesen 22 napirendet tárgyaltak a képviselők. Elsőként a Deák étterem és az ahhoz tartozó területről folyt a tárgyalás, amelynek eredményeként az üzlethelyiség a Tercia Kft. tulajdonába került. Várhatóan új külsővel és kínálattal újra vendégeket fogadhat az étterem.

Elfogadásra került többek között a Soproni régió csatornázási és szennyvíztisztítási programmal kapcsolatos előterjesztés, a Balfi Óvoda és Általános Iskola valamint a Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógiai programja, több tájékoztató és beszámoló anyag is.

A sürgősségi indítványok között szerepelt a Hotel Rózsadomb értékesítésével kapcsolatos előterjesztés, amely szintén megkapta a képviselők támogatását. (Az ügyről a Polgármester úr jövő héten sajtótájékoztatót tervez.)

Az önkormányzat költségvetési rendeletének módosításáról szóló napirendet az előterjesztők visszavonták, határozat nem született.

A képviselő-testület elfogadta az év második felére vonatkozó munkatervet is, így legközelebb augusztus 29-én kerül sor önkormányzati ülésre a soproni Városházán.

 



Németh Zsanett <zsanett@sopron.hu>