CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. július 01., hétfő 12:40


Az Ikva Rádió hírei


Aláírták Kismarton és Sopron testvérvárosi szerzõdését, melynek célja a régió népei között a kölcsönös megértés elmélyítése közösségi programok kidolgozásával és támogatásával a gazdaság, a képzés, a kultúra, a sport és a turizmus területén.

Walter Dezsõ 55 éves gépészmérnök lesz az MSZP soproni polgármester jelöltje a FIDESZ jelöltje Dr Molnár Ágnes gyermekorvos.

Felszámolja az ügyfélszolgálati irodát a Höflányi utcában az ÉDÁSZ Rt. Az intézkedésre azért van szükség, mert a korábbi üzemvezetõség 1400 négyzetméteres területén az iroda fenntartása rendkívül költséges volt. Az ügyfeleket július nyolcadikától az egyik soproni bevásárlóközpontban várják.

Ma van a köztisztviselõk napja, munkaszüneti nap. A Soproni polgármesteri Hivatal minden részlegében szünetel az ügyfélfogadás.

A Vöröskereszt Soproni területi szervezete holnap 16.00-20.00 óráig Fertõrákos segítõkész polgárait várja véradásra. Július 4-én, csütörtökön a Sopronkõhidai Büntetésvégrehajtó Intézet elítéltjei adhatnak vért a börtönkórházban.

A városi könyvtár július 6. és augusztus 4. között zárva tart, de a fiókkönyvtárak ez idõ alatt is várják az olvasókat.