CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. szeptember 20., péntek 14:51


Az Ikva Rádió hírei


Az ebek veszettség elleni kötelező oltása holnap 8.00-10.00 óra között lesz a Pap réten. Kérik azokat a kutyatulajdonosokat, akik még nem oltatták be állataikat, hogy holnap ne feledkezzenek meg erről.

Sopron, Brennbergbánya, Görbehalom és Hermes szabályozási tervéről tartanak lakossági fórumot szeptember 24-én kedden 16.00 órakor a brennbergi általános iskolában.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézete előkészítő tanfolyamot indít a belsőépítész és a formatervezés iránt érdeklődők részére. A 120 órás tanfolyam díja 50.000 Ft. A képzés iránt érdeklődőket holnap 10.00 órára várják a Művészeti Intézetbe, de a jelentkezéseket még a jövő héten is elfogadják. Mészáros György, az Intézet igazgatója rádiónknak elmondta, hogy az oktatás jövő év márciusáig tart, amikor már a felvételi vizsgák kezdődnek. Tel.512-215.

A Vöröskereszt véradásra várja a Soproni Postaigazgatóság és a Matáv Rt dolgozóit szeptember 24-én kedden az Igazgatóság Széchenyi téri tanácstermében.. A megadott időpontokon kívül a Vöröskereszt és a Vérellátó Intézet munkanapokon 8.00-14.00 óra között a Győri út 15.szám alatt a Vérellátó Intézetben várja véradásra a soproniakat.

A GYSEV értesíti az utazókat, hogy a vágányzár megszűnt a Sopron-Szombathely vasútvonalon, Bük és Szombathely között. Pályaépítési munkák miatt azonban egyes vonatok utasait még mindig vonatpótló autóbuszok szállítják ezen a szakaszon.