CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. szeptember 27., péntek 16:21


Az Ikva Rádió hírei


Holnap indul a férfi NB I-es kosárlabda bajnokság. A Soproni ÁSZOK KC együttese a MOL Szolnok gárdáját fogadja a Sportcentrumban holnap 18.00-kor.

A Vöröskereszt soproni szervezete október 1-én Sarród-Nyárliget-Fertőújlak községek polgárait várja véradásra a nyárligeti kultúrotthonban.

A turizmus világnapja alkalmából szeptember 28-29-én nyitott napokat tartanak a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban. Az érdeklődők 9-kor indulnak a Kócsagvárból. A szakvezetésen a látogatók megismerkedhetnek a nemzeti park madárvilágával és a sziki növényzettel.

A Soproni Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a Jereván ltp.-Plaza gyalogos híd átépítés miatt várhatóan október 5-ig zárva lesz. A több, mint másfél millió forintos beruházással új pilléreket kap a híd és meg is szélesítik.

A Soproni Polgárőr Egyesület csatlakozott az országos akcióhoz, mely "Polgárőr Bűnmegelőzési Hónap " címmel, október 15-ig tart. Az egyesület tagjai fokozottan ügyelnek a közlekedés, az erdők, tavak, üdülő övezetek biztonságára, a gyermekbalesetek és a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények megakadályozására, ezen időszakban.