CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. október 03., csütörtök 13:56


Az Ikva Rádió hírei


Megváltoztak az egészségügyi alapellátás telefonszámai, ezzel együtt megszûnt az információs szolgáltatás is, mivel minden orvosnak önálló fõvonala lett. A Lenkey utcai rendelõk központi telefonszámai: 511-750 ill. 511-758. Az orvosi ügyeletet a 312-010-es számon lehet hívni.

A Határõrség Országos Testnevelési és Sportbizottsága, valamint a Rendészeti Szakközépiskola péntekig rendezi meg a Határõr Országos és Meghívásos Lõ- és Járõrbajnokságot. A versenyek az Anger és a Harkai lõtéren.

Koszorúzást és megemlékezést tart az Aradi Vértanúk emlékét idézve városunk, október 5-én szombaton 17.00 órától az evangélikus temetõ elõtti emlékparkban. Az ünnepségre minden sopronit szeretettel várnak.

A Soproni Polgárõr Egyesület csatlakozott az országos akcióhoz, mely "Polgárõr Bûnmegelõzési Hónap " címmel,október 15-ig tart. Az egyesület tagjai fokozottan ügyelnek a közlekedés, az erdõk, tavak, üdülõ övezetek biztonságára, a gyermekbalesetek és a gyermekek sérelmére elkövetett bûncselekmények megakadályozására, ezen idõszakban.

Ruhavásárt rendez a Vöröskereszt a Teleki Pál utcai nyugdíjas klubban szombaton 8.00-tól 12.00 óráig. Új és használt ruhák kedvezõ áron kaphatók, egyes ruhák ingyen elvihetõk.