CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. október 17., csütörtök 11:27


Az Ikva Rádió hírei


A soproni Erzsébet Kórház IV. jelû épület átadási ünnepségét tartották tegnap. Ezzel a több, mint 10 éves, 21 milliárd forintba kerülõ rekonstrukció teljes egészében befejezõdött.

Idegenben gyõzõtt mindkét NB I-es nõi kosárlabdacsapat. A GySEV a Nagykanizsa ellen nyerte 108:53-ra, a Postás pedig a BSE ellen bizonyult jobbnak 69:64 arányban.

Idén 13. alkalommal rendezik meg a Bécs-Budapest Szupermaratoni futóversenyt. Dobor Dezsõ, a rendezvény sajtófõnöke rádiónknak beszámolt arról, hogy október 19-én szombaton rajtol Bécsbõl a mezõny, és este érkeznek Sopronba a versenyzõk. Másnap, október 20-án vasárnap reggel 7.00 órakor a Sportcentrumtól indulnak Gyõr felé a sportolók. Várják majd a sportbarátokat, érdeklõdõket és mindazokat, akik rövidebb, vagy kicsit hosszabb távra szeretnének a mezõnyhöz csatlakozni.

Az SZDSZ Soproni csoportja és Walter Dezsõ, az MSZP polgármester jelöltje meghívására csütörtökön Sopronba látogat Kuncze Gábor az SZDSZ elnöke. A balfi Muzsikaházban 18.00 órára várja beszélgetésre az érdeklõdõket.

Félelmek és szorongások a lelki életben címmel tart elõadást dr. Király Ernõ a Jezsuita teremben, a Szent. György u. 7.szám alatt 0któber 19-én szombaton 15.00 órakor. A programot a Keresztény Értelmiségiek Soproni Csoportja szervezi.

Sopron Város polgármestere kéri az üzlettulajdonosokat 2002. október 23-án, a Nemzeti Ünnepen ne folytassanak kereskedelmi tevékenységet.