CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. október 18., péntek 23:58


Kampánycsend

Kampánycsend

Ezúton értesítjük olvasóinkat, hogy 2002. október 19. 00.00 óra és 2002. október 20. 19 óra között a www.sopron.hu és  cyberpress.sopron.hu  fő oldalairól Önkormányzati Választások 2002 oldalunk és rovatunk (az aktuális Helyi Választási Bizottság közérdekű információi kivételével), valamint választással kapcsolatos belpolitikai eseményekhez kapcsolódó egyéb cikkeink  nem érhetők el.
 
    Ugyanakkor az Internet-Sopron Egyesület a  Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete Választási Monitoring Bizottságának ajánlásához csatlakozva és azt elfogadva, ezúton kéri a www.sopron.hu - oldalairól elérhető pártok, politikai szervezetek web-szerkesztőit, hogy a MTE VM Bizottsásának ajánlásait, a kampánycsend ideje alatt maradéktalanul tartsák be.
    A fentiek érdekében ajánljuk szíves figyelmükbe az MTE által kidolgozott, a választásokkal kapcsolatos internetes működési és etikai kódexet, amely meghatározza a különböző tartalomszolgáltatási területekre (szerkesztett tartalom, felhasználói tartalom, fórumok stb.) vonatkozó szabályokat, amely teljes terjedelmében a http://www.mte.hu/dokumentumok/valasztasi_kodex/ oldalról érhető el.

Internet-Sopron Egyesület