CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. október 28., hétfő 23:56


Ünnepelt a Alpesi Trans Racket Sopron Tenisz Klub

Ünnepelt a Alpesi Trans Racket Sopron Tenisz Klub

    Fennállása tízéves jubileumát ünnepelte szombaton a Racket Tenisz Klub.  A születésnapi hangulatot a visszaemlékezések és ajándékozások mellett kiállításmegnyitó és Széna karikatúrái is fokozták.
    A sportág kezdeteinek idejéből származó sportszerek, tárgyak, dokumentumok, szabályzatleírások, meg  egy korabeli  jelmezes pár varázsolta a Pannonia Med Hotelbe az 1800-as évek végének "teniszes" hangulatát.

    Horváth Ernő, a klubalapító és Gáspár Balázs gyűjteményét képezik azok a kiállított tárgyak, és dokumentumok, amelyek egy teniszmúzeum alapjait képezhetik.  A soproni teniszsport jövőjét jelentő, nagyszámú gyermekversenyző is résztvett az ünnepi rendezvényen, amelyen többek kiemelkedő erdeményét is méltatták.
Köszönetet mondtak az alapító tagoknak tíz éves munkájukért és helytállásukért, az utánpótlást végző edzőknek, a játékosoknak, a legtöbbet fagyoskodó szülőknek, a válogatott játékosoknak, amédiatámogatóknak egyaránt.
A rendezvényen az is kiderült, hogy a Szuperligás csapatok között, a klub játékosai 2002-ben Magyarország legjobb 8. férficsapata lett.