CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 05., kedd 13:35


Az Ikva Rádió hírei


Az ország valamennyi településéhez hasonlóan, tegnap Sopronban is megalakult az új képviselő testület. Walter Dezső polgármester mellett a két alpolgármester Hruby József és Kalmár István lett. Tanácsnoknak választották meg Kóczán Zoltánt, az ő feladata a városüzemeltetési feladatok ellátásának felügyelete. A közgyűlés a polgármester illetményét havi bruttó 435.500 Ft-ban, az alpolgármesterekét 410.00 forintban állapította meg.

A Vöröskereszt helyi szervezete ma 15.00-19.00 óráig Kópháza község polgárait várja véradásra a helyi művelődési házba. November 7-én reggel 8.00- 14.00-ig a GYSEV Vontatási Főnökség és a Víz- és Csatornamű Rt munkatársai adhatnak vért a Területi Vérellátó Intézetben, a Győri u. 15 szám alatt.

A MPRt 2003. első félévének végéig korszerű, integrált informatikai rendszerbe szervezi a legforgalmasabb postahelyeket. Az Integrált Posta Hálózat bevezetése után minden felvételi folyamat számítógépesítésre kerül. Olyan korszerű, ügyfélorientált postát alakítanak ki, ahol csökken a zsúfoltság, az ügyfelek a szolgáltatásokat magas színvonalon vehetik igénybe s valamennyi kérdésükre gyors és pontos válasz kaphatnak. A telepítés már megtörtént a Kaboldi u. 2. alatti Sopron 4-es Tanpostán.

A Közösségi Mentálhigiénés Egyesület, a Menta"Turi-Muri-Használt ruha" vásárt rendez a Pedagógus Művelődési Házban november 9-én szombaton 8.00 órától. A ruhák 100-200-300 Ft-ba kerülnek majd. A bevételt, nevelő otthonban élő gyermekek megsegítésére, támogatására fordítják.