CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 08., péntek 15:12


Az Ikva Rádió hírei


Az Arterioklerózis Társaság XIV. Kongresszusa zajlik városunkban ma és holnap. A konferenciának a Szieszta Hotel ad otthont. A Kongresszus fő témái a koleszterinszint népegésszégügyi problémái, a legújabb tesztek méréseredményei és a vizsgáló centrumok létrehozása.

Vámszakmai Napokat és konferenciát erendeznek hétfőtől, három napon keresztül a Sopron Hotelban. A témák között szerepel az uniós csatlakozás követelményrendszere, a készülő vámtörvény és további aktuális kérdések is.

Foglalkoztatási és Munkaügyi Fórumot rendez a Kereskedelmi és Iparkamara Pannónia Menedzser Klubja hétfőn 15.00 órától a Deák téri székházban. A vendég Kiss Péter foglalkoztatási és munkaügyi miniszter lesz.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren november 11-től 29-ig. Kérik, hogy ebben az időszakban 8.00 és 15.00 óra között, a balesetek megelőzése céljából, mindenki kerülje el a lőteret.

A Soproni Erdőkért Környezetkultúra Alapítvány "Te mit gyűjtesz ?" találkozóra hívja azokat az általános-és középiskolás diákokat, akik ásványokat, kövületeket, tücsköt-bogarat, bármilyen, természettel kapcsolatos dolgot gyűjtenek, Szívesen bemutatnák azokat, vagy cserekapcsolatot szeretnének létesíteni. A találkozót november 23-án szombaton 10.00 órától tartják a Tanulmányi Erdőgazdaság székházában, a Honvéd u. 1.szám alatt.