CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 12., kedd 13:53


Az Ikva Rádió hírei

Vámszakmai Napokat és konferenciát rendeznek a Sopron Hotelban. A témák között szerepel az uniós csatlakozás követelményrendszere, a készülő vámtörvény és további aktuális kérdések is.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren mától november 29-ig. Kérik, hogy ebben az időszakban 8.00 és 15.00 óra között, a balesetek megelőzése céljából, mindenki kerülje el a lőteret.

Félmilliárd forintos beruházással jövőre megindulhat a fertődi Eszterházy-kastély rehabilitációs programja. Ennek eredményeként megújulhat a főhomlokzat, több szoborcsoport és a belső kert. Sopronban menetrend változás történt a 20-as és 21-es buszok útvonalán. További információért, kérjük, a 313-130-as telefonszámot hívják!

A Soproni Erdőkért Környezetkultúra Alapítvány "Te mit gyűjtesz ?" találkozóra hívja azokat az általános-és középiskolás diákokat, akik ásványokat, kövületeket, tücsköt-bogarat, bármilyen, természettel kapcsolatos dolgot gyűjtenek, Szívesen bemutatnák azokat, vagy cserekapcsolatot szeretnének létesíteni. A találkozót november 23-án szombaton 10.00 órától tartják a Tanulmányi Erdőgazdaság székházában, a Honvéd u. 1.szám alatt.