CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 13., szerda 14:00


Országgyűlési képviselők fogadóórái- Választási plakátok- Foltvarrók kiállítása- Soproni Vámszakmai Napok- Jelentkezés nyelvvizsgára- Hervay Gizella, Szilágyi Domokos emlékest

Hírek, események

Országgyűlési képviselők fogadóórái Kránitz László, az MSZP országgyűlési képviselője november 14-én csütörtökön 15-17 óra között tart fogadóórát a Fő tér 1. szám alatt a Városházán.
    Dr. Szájer József, Sopron választott országgyűlési képviselője november 14-én, csütörtökön tartja fogadóóráját, amelyre előzetes időpontegyeztetés a 99/311-284-es telefonszámon, vagy a helyi Fidesz irodában (Új u. 3. sz) lehetséges.

Választási plakátok A választási törvényről szóló eljárás alapján még egy hétig maradhatnak a pártok és jelölő szervezetek választási plakátjai a közterületeken. November 19-én, jövő kedden jár le a határidő, amelyet követően szabálysértési bírság kiszabására szímíthatnak a választási eljárásról szóló törvény, és az ennek alapján kiadott belügyminisztériumi rendeletet be nem tartók.

Foltvarrók kiállítása a Gyermek- és Ifjúsági Központban Hétfőn nyílt meg a Tűvétévő Foltvarrók Klubjának kiállítása, amely alkalmával Ercsényi Enikő, a klub vezetője elmondta, hogy a hét éve alakult kör számos felajánlása között, az idei során 40 ágytakarót készítettek a Cseresznye sori Gyermekotthon lakóinak. A foltvarrók munkái megtekinthetők november 19-ig naponta 900-1200 óráig és du. 1400-1700 óráig.

Soproni Vámszakmai Napok Az EU-s csatlakozás jegyében zajlott Sopronban a Soproni Vámszakmai Napok őszi rendezvénysorozata. A Hotel Sopronban zajlott rendezvényen az EU vámkódexhez való igazodás kérdésének taglalása mellett, három szakmabeli érdekképviseleti szervezet részvételével megalakult a vámszakma konföderatív tanács.

Nyelvvizsga A Nyugat-Magyarországi Egyetem Idegen Nyelvi Központja a 2003 januárjában tartandó ITK-origo államilag elismert nyelvvizsgáira még november 20-ig fogad el vizsgajelentkezéseket.

Hervay Gizella, Szilágyi Domokos emlékest "Ez volt a nyár" címmel Hervay Gizella és Szilágyi Domokos emlékestet tartanak a Széchenyi István Városi Könyvtárban, csütörtökön, 18 órakor a Pócsi u. 25.szám alatt.  Előadó: Pálfy Margit színművész