CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 18., hétfő 13:35


Az Ikva Rádió hírei


Ma megérkezik A Strasbourgba a világ eddigi legnagyobb postai küldeménye, az ún. Európa Levél. A 32 négyzetméteres borítékkal hazánk polgárai, Uniós csatlakozási szándékukat erősítik meg. Az óriáslevél, amely Sopronból indult, várhatóan a Guiness rekordok könyvébe is bekerül.

A Széchenyi tér 7-10. szám alatti Sopron 1-es Posta mától megváltozott nyitva tartással várja az ügyfeleket: hétfőtől péntekig reggel 8-tól este 19 óráig, szombaton 8-12-ig.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Csoportja holnap délután fél háromtól tartja ülését a Széchenyi téri MTESZ-székházban. "Problémák és feladatok az erdészeti hidrológiában" címmel a Nyugat-Magyarország-i Egyetem professzorai tartanak majd előadást.

A Vöröskereszt soproni csoportja véradásra várja a Lővér Sütő Rt, a Sofés, a Határforgalmi Kirendeltség és az Erzsébet Kórház dolgozóit holnap 8.00-tól 15.00 óráig a Vérellátó Intézetben. Délután 15.00 és 18.00 óra között városunk általános-és középiskoláinak pedagógusait, technikai dolgozóit várják véradásra ugyancsak a Területi Vérellátó Intézetben.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren november 29-ig. Kérik, hogy ebben az időszakban 8.00 és 15.00 óra között, a balesetek megelőzése céljából, mindenki kerülje el a lőteret.