CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 19., kedd 15:43


Az Ikva Rádió hírei

Tegnap közgyűlést tartotta GYSEV Rt, ahol egyebek mellett személyi változásokról is döntöttek. Berényi János benyújtotta lemondását. Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi & Iparkamara elnökét az igazgatóság tagjává választották, míg Láng László lett az Rt elnöke. Értékelték az elmúlt 9 hónap gazdasági teljesítményét. Kiderült, hogy az áruszállítás tömege növekedett, de az eredeti tervhez képest várhatóan 350-450 millió Ft veszteséggel zárják az idei évet, csak a magyar oldalon- olvasható a regionális napilapban.

A Széchenyi tér 7-10. szám alatti Sopron 1-es Posta megváltozott nyitva tartással várja az ügyfeleket.: hétfőtől péntekig reggel 8-tól este 7 óráig, szombaton 8-12-ig.

A Vöröskereszt soproni csoportja véradásra várja a Lővér Sütő Rt, a Sofés, a Határforgalmi Kirendeltség és az Erzsébet Kórház dolgozóit MA 15.00 óráig a Vérellátó Intézetben. Délután 15.00 és 18.00 óra között városunk általános-és középiskoláinak pedagógusait, technikai dolgozóit várják véradásra ugyancsak a Területi Vérellátó Intézetben.

Az EVA-ról, vagyis az egyszerűsített vállalkozói adóról tartanak tájékoztatót az érdeklődőknek pénteken délelőtt 10.00 órától a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara nagytermében, a Deák tér 14.szám alatt. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

A soproni és a kismartoni fotóművész kör közös fotókiállítása nyílik meg ma este az Eisenstadt-i polgármesteri hivatalban. A kiállítást, amely újabb lépést jelent az együttműködés terén Walter Dezső Sopron és Peter Németh Kismarton polgármestere nyitják meg.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren november 29-ig. Kérik, hogy ebben az időszakban 8.00 és 15.00 óra között, a balesetek megelőzése céljából, mindenki kerülje el a lőteret.