CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. november 29., péntek 13:31


Az Ikva Rádió hírei


Ízisz-szentélyre bukkantak a régészek a soproni bencés rendház udvarában. Az egyiptomi istennő tiszteletére emelt templom oltárköve a napokban került elő, a talajvíz szintje alól. Hasonló leletet eddig hazánkban csak Szombathelyen találtak.

Nyílt napot tartanak a Soproni Rendészeti Szakközépiskolában december 2-án. A látogatók tájékoztatást kapnak az iskolában folyó oktatásról, a felvételi követelményekről és betekinthetnek az oktatási folyamatba is. Megismerhetik a pálya szépségeit és nehézségeit is.

Az ÁNTSZ az év végéig adott haladékot a Soproni Mentőállomás működési feltételeinek javítására vagy egy új mentőbázis megépítésére, ellenkező esetben be is zárhatják az intézményt. Ha a város mentőállomás nélkül marad, csak a 30 km-re fekvő Lövőről tudják biztosítani a sürgősségi betegellátást.

A Schilling János Alapítvány pályázatot hirdet a “VasVilla” Szakképző Iskolában bármilyen villamosipari szakot elvégzett fiatalok körében. Az Alapítvány kuratóriuma a Schilling János díjat és a vele járó 100.00 Ft jutalmat ajánlja fel annak, aki a fentiek közül országos helyezést ér el a Legrand Kontavill Országos Szakmai Versenyen. Érdeklődni lehet a o6 30 985-0365-ös telefonszámon Kummer Zoltán oktató-mérnöknél. További információ: www.legrand.hu