CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. február 01., szombat 21:08


Farsang-kupa a GyES-Orsi utánpótlás részére- MDF-klub indul Sopronban- Nemzeti Digitális Adattár

Hírek, események

Farsang-kupa Február 2-án, vasárnap 8.30-19.00-ig a GyES-Orsi utánpótlás részére Farsangi-kupát rendeznek a Vas-és Villamosipari Szakképző Iskola tornatermében. A különböző korosztályokban rendezett mini bajnokságon az első-három helyezett csapatot díjazzák a szervezők, a korosztály legjobb ötöséhez  (All-Star csapat) hasonlóan. Minden résztvevő - erre az alkalomra - készíttetett pólót kap ajándékba!
Az edzői feladatokat a délelőtti mérkőzéseken a GySEV-Orsi, míg délután a Zala-Volán felnőtt csapatának tagjai látják el.
A mérkőzések ideje alatt büfé üzemel. A farsangi hangulathoz arc-, és hajfestéssel is hozzájárulunk, de mindenki, aki kilátogat, hozhat magával farsangi jelmezt, kellékeket a tornaterem díszítéséhez. (Forrás: http://www.gysev-orsi.com/)

MDF-klub indul Sopronban Havi rendszerességgel MDF-klubot szervez az MDF soproni szervezete. A jelenlegi, a volt MDF tagok mellett, a minden érdeklődő számára nyitott, kötetlen, baráti találkozók sorában az első február  7-én, pénteken 17 órakor a Széchenyi tér 2. szám alatti MDF-székházban (a Széchenyi-palota mögötti udvar) lesz,  ahol a közélet eseményeinek megvitatása mellett,  ismerkedésre, a baráti beszélgetésre is sor kerül egy-egy csésze tea, üdítő mellett.

Nemzeti Digitális Adattár Az év végétől hozzáférhető a Nemzeti Digitális Adattár A Nemzeti Digitális Adattárhoz várhatóan már az idei év végétől hozzá lehet férni az Interneten - hangzott el az Info Day című budapesti konferenciáján tegnap. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium  a kulturális és történeti értékeket digitális formában tartalmazó gyűjtemény feltöltésére márciusig írja ki a pályázatot. Az IHM legalább 2 milliárd forintot szán az idén digitalizálási projektekre, amelyeket a tárca Információs Társadalom Kht.-ja menedzsel majd. (mti)