CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. március 20., csütörtök 12:19


Az Ikva Rádió hírei


Együttmûködési megállapodást írtak alá a rendõrség és a városüzemeltetés felelõsei, melynek célja elsõsorban a parkolás szabályainak szigorú számonkérése, s ezzel együtt a parkolási kultúra kedvezõ irányú elmozdulása valamint a közterületi rongálások féken tartása.

Új épülettel bõvült a Fraknói úti Szociális Foglalkoztató. Sopron városnak fontos az intézmény támogatása, amely a Fogyatékosok Évének szentelt 2003. esztendõben 16 millió forintos beruházással járult hozzá dolgozói munkakörülményeinek jobbá tételéhez.

A Soproni Városüzemeltetési KFT folytatja lomtalanítási akcióját. Március 24-én a Kertesi és Uszoda utcában, a Fûzfa soron és a Bécsi úton helyeznek el konténereket.

Éles lõgyakorlat lesz március 25. és 26-án 8.00-15.00 között a Harkai katonai lõtéren.

Az Elsõ Fertõ-parti Egészségmegõrzõ Fesztivált rendezik április 5-én és 6-án Ferõbozon. A kiállítással, vásárral, kulturális programokkal tarkított rendezvény központi témája az egészségmegõrzés. A szakmai elõadásokra, amelyek elsõsorban a masszázs hatékonyságáról és a homeopátiás kezelésekrõl szólnak, a belépõ 300 Ft, mely tombola sorsjegyként is szolgál. A programban ingyenes egészségfelmérés és masszázsbemutatók is szerepelnek.