CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. április 06., vasárnap 02:08


Kézműves vásár és fesztivál - Szuperinfó 24 órás úszónap a Lővér uszodában - Sopron referenciafilm - átadási ünnepség- Születéstől feltámadásig- Soroptimist bál

Hírek, események

Kézműves vásár és fesztivál várja a soproniakat és minden Sopronba látogatót a szegedi Ördögszekér és Sopron város szervezésében Vásári kikiáltók, alakoskodók, gólyalábasok- Kajárpéci Vízirevű Végrehajtó Testülete: Akasztás- Vásári komédiák kicsiknek és nagyoknak- Matokabinde koncert- Besh O'Drom koncert élőben a Fő téren, és on-line a web-kamerán.

További részletes program :
Kézműves vásár és fesztivál oldalon
valamint a Soproni Programajánlóban
Kapcsolódó cikk(ek): A Sopron városi EU-Bizottság programjai

Szuperinfó 24 órás úszónap a Lővér uszodában Tegnap az ünnepélyes megnyitót követően 12.00 órakor startolt a 12. alkalommal megrendezett 24 órás Szuperinfó úszónap. A nevezett 16 csapat tagjai azóta is folyamatosan szelik a vizet. A tegnap 22.00 órakor, amikor Önök/Ti már ágyból nézték/néztétektek a Forma 1-et (vagy mást) a Lővér uszodában a csapatverseny állása a következő volt: első helyen az Aquarázs, második a Blugy-blugy-glugy, harmadikon a Spongyabob csapata, valamint negyediken az Internet-Sopron Egyesület Cyber Cápák állt. A verseny szünet és megállás nélkül folytatódik.

Kalmár István alpolgármester megynitója

A több éves hagyományunkhoz híven a versenyt követően képriporttal és beszámolóval jelentkezünk.

Vasárnap további szórakoztató műsorral, és a 12.00 órakor történő lufiesőt követő ünnepélyes eredményhirdetésre várják a szervezők az érdeklődőket. Az úszónapra a belépés ingyenes.
További információk, és az előző években készült fotók az Úszónap honlapon.

Sopron referenciafilm - átadási ünnepség  2003. április 7-én, hétfőn, 17.30 órakor a Városháza aulájában kerül sor a Soproni "Hozományprogram" bemutatására. 18.00 órakor a Megyeháza Dísztermében, a Videográf Stúdió - Dr.S.Kárpáti György által, Sopron Szabad Királyi várossá nyilvánításának 725. évfordulóra készített "Sopron referenciafilm" átadási ünnepségére kerül sor.

Születéstől feltámadásig A Kálvin Kör szervezésében a Soproni Református Egyetemi és Főiskolai Gyülekezet “Születéstől feltámadásig” költészet napi ünnepi irodalmi estje. Helye: Református templom(Deák tér).

Soproptimist bál A Soroptimist Klub Sopron hagyományos, jótékony célú bált szervez. Az ötödik alkalommal a Sopron Hotelben április 26-án megtartandó rendezvény bevételét a Sopronban és a város környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek és családok megsegítésére fordítják a szervezők, akik jelentkezőket és tombolatárgyak felajánlását is várják. A bál fővédnöke Walter Dezső polgármester. Részvételi díj: 6000 Ft/fő. Jegyek elővételben kaphatók a Molli Net Divatárú Stadion üzletházbeli helyiségében, illetve a 06 30 9699-681-es telefonszámon, valamint a  fuh@emk.nyme.hu e-mailen is rendelhetők .