CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2003. április 11., péntek 09:47


A Lővér Campingbe várják a soproniakat

X. Soproni Május Elseje - előzetes a programról

 X. Soproni Május Elseje - előzetes a programról

    A hagyományok szerint idén is – immár tizedik alkalommal – kerül sor a Lővér Campingben munka ünnepének megrendezésére.
    A Helyi Érdekegyeztető Tanácsban a munkavállalókat képviselő szakszervezetek továbbá a  Szakszervezetek Együttműködési Fóruma és a Magyar Szakszervezetek Országos Tanácsának helyi szervezete öt napos családi majálisra várnak minden soproni polgárt április 30-tól május 4.-ig.
Május elsején ünnepi beszédet mond Balogh Béla, a Vasas Szakszervezet alelnöke.
 

 
Dr. Kovács Gyula, Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének titkára, Szabó György az Egészségügyi Dolgozók Szakszervezetének titkára, Ágota Ferenc az MSZOSZ helyi szervezetének képviselője, Lugossi Zoltán a Lővér Camping iagazgatója.

    A programot  a szervezők a Sopronban tartott sajtótájékoztatón ismertették. Elmondták: a május elsejei program  idén is színes, a szervezők igyekeztek úgy összeállítani, hogy a Lővér Campingbe kilátogató minden korosztály megtalálja a ízlésének megfelelő műsort.
    Fellép többek között as Juventus fúvószenekar, a Mozso Trio, gyerek számára a Habakuk bábszínház ad szórakoztató műsort, a fiatalok stílust a Kozmix, V-Tech a Groovehouse képviseli majd. A rendezvényt Kick-Box és táncbemutatók színesítik majd és nem maradhat el a tűzijáték sem.
    A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a Kőszegi és a Egeredi úton a majális ideje alatt forgalmi rend változás illetve megállási tilalom lép érvénybe.
    A Kisalföld Volán a Családi majális idejére sűríti a 12-es járatok számát, 9 órától este 19 óráig 15 percenként indulnak autóbuszok a 12-es helyi autóbuszvonalon a Jereván lakótelepről.