CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. április 29., kedd 08:05


'Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken'- 10. Május elseje- EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban- Soproni Kereskedelmi és Ipari Vásár- Iskolanap- Ballagási bál

Hírek, események

"Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken"  2003. április 30-án, szerdán, 9:30 órakor kezdődik és 15.00 óráig tart az ITDH Kht. Észak-dunántúli Regionális Képviselete és a Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében az "Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken" – címmel meghirdetett. kereskedelemfejlesztési szeminárium. A rendezvényre az EU-felkészítés céljából a Soproni Tavaszi Vásár keretében kerül sor.
Helyszín: a Rosengarten étterem különterme, Sopron, Lackner K. út 64. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

10. Május elseje 2003. április 30.   szerdán, 18:00 órakor megkezdődnek a 10. Május elseje programjai a Lővér Campingben A Helyi Érdekegyeztető Tanácsban a munkavállalókat képviselő szakszervezetek és a Lővér Camping 2003. május 1. alkalmából 5 napos családi majálisra hívnak minden érdeklődőt a Lővér Campingbe (Sopron, Pócsi domb)  Április 30 -án fellép a Juice-zenekar, 23 órától Roy és Ádám, 2 óráig  Stella Artois Sörbált hirdetnek a szervezők a Juice zenekarral. A 10. Május elseje további soproni programjai a Programajánlóban találhatók.

EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban 2003. április 30-án, szerdán, 15:00 órakor a Tizenkét lépés Európába címmel Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara előadássorozata az Európai Unióhoz csatlakozás jegyében A Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (Deák tér 14.) EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban témában tartanak előadást.

Soproni Kereskedelmi és Ipari Vásár nyitja meg kapuit 2003. május 1-én, csütörtökön. A május 4-éig tartó rendezvényt az előző évekhez hasonlóan a Sopron Plaza területén rendezik meg. Lakberendezési termékek széles választéka, autószalon, szolgáltató cégek várják termékeikkel a látogatókat, akiknek a szervezők, a Program kft., valamint támogatóik az ITD Hungary és a Sopron Városi Kereskedelmi és Iparkamara naponta szerveznek építkezési, lakberendezési, energetikai tanácsadást.

A Deák Téri Általános Iskola Kulturális Napja 2003. április 30-án, szerdán, 16:00 órakor a Deák Téri Általános Iskola Kulturális Napja zajlik a Gyermek- és Ifjúsági Központban, Sopron, Ady Endre u. 10.,   Tel: (99) 511-200.

Ballagási bál 2003. április 30-án, szerdán, 21:00 órakor kezdődik a Gyermek- és Ifjúsági Központban a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara Ballagási Bálja.