CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. május 23., péntek 10:22


Zöld Szálloda-díjat kapott a Sopron Hotel- Grundschule-túra- Kiállítás a Pum-házban- Népszerű melódiák

Hírek, események

Zöld Szálloda-díjat kapott a Sopron Hotel A Magyar Szállodaszövetség kétnapos tagértekezletét tartotta Sopronban, amelyen a "Zöld Szálloda 2003"-díjat is kiosztották. A kitüntető címet idén a Hotel Sopron – 1999 óta immár negyedszer – nyerte el. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartott rendezvényen, amelynek vendége volt Baráth Etele, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, szó esett a turizmus és a Nemzeti Fejlesztési Terv kapcsolatáról, valamint az uniós csatlakozást követő időszak aktuális, turizmusfejelsztés érintő kérdésekről is. Az unióban Sopronnak jó esélyei vannak az idegenforgalom területén, amelyeket pályázati alapokból is növelni tud a jövőben.

Grundschule-túra Május 24-én, szombaton szervez túrát a Grundschule. A gyülekezés 14.30-kor a hosszúbánfalvi megállónál lesz.A Szalamandra-tó - Hétbükkfa-Füzes-árok-Pedagógus-forrás-Deák-kút útvonalon érkeznek vissza a túrázók a Lövér uszodához, kb. 17.30 órára.

 Kiállítás a Pum-házban Balán Éva festményeit állítják ki a Pum-házban (Újteleki u. 52.). A megnyitó  május 24-én, szombaton 16 órakor lesz. A kiállítás június 12-ig, hétfőtő szombatig 10-18 óra között lesz látogatható.

Népszerű melódiák A soproni Liszt Szalonban (Szent György u. 12.) 2003. május 24-én, 19.00 órától Frank Sinatra, Gershwin melódiák csendülnek fel Darázs Renáta, Rázó Emőke és Rázó László előadásában.