CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. május 23., péntek 12:11


Az Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin 2003. május 23. péntek
 
Költözik a mentőállomás Néhány héten belül új, ideiglenes helyére, a kórház területére költözik a Soproni Mentőállomás. A végleges hely kialakításáról jelenleg is tartanak az egyeztetések az önkormányzat és az illetékes minisztériumok között.

Forgalomirányítási gyakorlatot tartanak 29-én 8.00-tól délután fél háromig a Rendészeti Szakközépiskola első évfolyamos hallgatói a Csengery és Arany János utca kereszteződésében.

Szülésre felkészítő tanfolyamot szervez a Független Bábák Szövetsége Sopronban a Balfi u.39.szám alatt, két időpontban: május 30-31-én és június 6-7-én. A tanfolyam fő témái: felkészülés a várandósságra, terhességgondozás, a szülés, a baba és gondozása, szoptatás. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 505-288 és 354-005.

Egészségügyi nyílt napot tartanak május 26-án a VasVilla aulájában. Többek között, Sopron egészségügyi koncepciójának megalkotásában várják a soproniak észrevételeit. Ennek egyik legfontosabb célja a lakosság halálozási arányának csökkentése. A program tartalmazza a betegségmegelőzési és egészségvédő akcióterveket is, amelyek a különböző korosztályok hatékony felvilágosítását szolgálják.