CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: VOLT - fesztivál

2003. május 30., péntek 13:12


Júliusban VOLT lesz

 
Júliusban VOLT lesz!!!!


Idén immár 11. alkalommal gyűlhetünk össze egy kis “elő-Szigetelésre” a Soproni VOLT Fesztiválon. Három nap, tízenkét helyszín közel 100 fellépő teszi ezt a nyarat is majd emlékezetessé.
Az esemény - ahogy azt Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője elmondta – a tavalyi évtől a Sziget Szervezőiroda portfoliójának a részévé vált, egyben a második legnagyobb Fesztivállá nőtt ki magát kis hazánkban, amit bizonyít az is, hogy a Nyugat-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság a “Nyugat-Dunántúli Régió Kiemelt Turisztikai Rendezvénye” címet adományozta a Fesztiválnak.

A szervezők a programok bővítése mellett a szolgáltatások minőségének további fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetnek. Idén is lesz VOLT sport, ahol a spontán szerveződő csapatok mérhetik össze tudásukat. A régi idők táborozós hangulatát idézi a majd a VIVA tv-vel közösen szervezett Sopron területén szervezendő csapatjáték is. Öt állomáson különböző feladatok várják a csapatokat, a sikeres megoldásért pontok járnak, és ugyan a feladatokat hétpecsétes titok őrzi, annyit már most elárulhatok nektek, nem árt ha kostolgatjátok a soproni borokat, legyen a csapatban olyan aki szereti a sütiket, akár nagyobb mennyiségben :is :)), aztán legyenek jó hangú lányok is! Ennél többet azonban nem árulhatok el...

Idén először a VOLT Fesztiválon is bemutatkoznak zöld szervezetek, rengeteg információval, kézművesekkel, és természetesen zenével.

Az VOLT-ot az éteren át is befoghatod csak a FM 94,1 kell hangolódni. A jól megszokott "soproni hangokon" kívül a műsorokat olyan ismert személyek fogják vezetni mint: Fiala János, Rieger Johanna, Ligeti Nagy Tamás, Richi Pí, Qka MC, Superman, Pauchmann Péter.

Kertmozi is színesíti a programot, ahol a 34. Magyar Filmszemle filmjeiből láthattok válogatást és igazi csemegének ígérkezik: Sas István reklámfilmjeiből összeállított etapok is.

A Soproni Est színpad keretében javarészt soproni DJ-k és zenészek lépnek fel. Továbbá soproni költők verseit is meghallgathatjátok.

A VOLT Fesztivál három napja alatt Te is kipróbálhatod magad a freestyle-versenyben, igazi CUT Chill Out zóna vár rád, a Gimmeshut hip-hop családdal és a rock'n underground többszörös magyar breakdance-csapattal.
 

Az egyes színpadok programjairól folyamatosan tájékoztatunk benneteket!
 



Nagy Árpád <narpad@sopron.hu>