CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. jĂşnius 04., szerda 13:28


Az Ikva Rádió hírei

Nyári tábort szervez a gyermekeknek egy hetes turnusokban, négy héten keresztül, június 16-tól a Soproni Gyermekjóléti Szolgálat. A tábor díja 4.500 Ft, mely az ebédet is tartalmazza. Sámson Tímea, a gyermekjóléti szolgálat munkatársa elmondta, hogy sport, játék, kézműves foglalkozás, bobozás is szerepel a tervezett programban. Az érdeklődők a következő telefonszámot hívják: 524-361.

Ugyancsak június 16-tól indulnak az Aquarázs Sportegyesület egy hetes nyári táborai. A lovas tábor létszáma már betelt, de az aerobik, kosárlabda, kézműves, néptánc turnusokra még a jövő péntekig /jún.13./ várják a jelentkezőket a Lővér Uszodában. Az 5.100 Ft-os részvételi díj az ebédet is tartalmazza.

Hruby József alpolgármester fogadóórát tart ma 9.00-től 12.00 óráig az alpolgármesteri titkárságon a Polgármesteri Hivatalban.

A férfi kosárlabda NBI A csoportjába való feljutásért játszott mérkőzésen 82-68-ra nyert az Ászok a SMAFC-cal szemben. Mivel ilyen esetekben az egymás ellen elért pontkülönbség dönt, és 153-147-re nyert összesítésben az ászok csapata, megőrizte NB I A csoportos tagságát.

Véradás: június 5. csütörtök 12.00-16.00 Petőházi Cukoripari Rt munkatársait és a község polgárait várják a Kinizsi Teremben.

Szülésre felkészítő tanfolyamot szervez a Független Bábák Szövetsége Sopronban a Balfi u.39. szám alatt, június 6-7-én. A tanfolyam fő témái: felkészülés a várandósságra, terhességgondozás, a szülés, a baba és gondozása, szoptatás. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 505-288 és 354-005.

Június 1-től menetrend változás lépett érvénybe a Sopron-Szombathelyi vasútvonalon. Az utasforgalom csökkenése miatt több szerelvény nem áll meg Harkán és Peresztegen. További információ 517-212.

A Soproni Erdélyi kör a Trianoni békeszerződés megkötésének évfordulója alkalmából megemlékezést tart ma 18 órakor a soproni Barátság Parkban a Milleniumi emlékműnél. A megemlékezés után békés felvonulást tartanak a parktól a Hűség zászlóig.