CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. június 19., csütörtök 21:33


Elsõ alkalommal avatnak rendõr tiszthelyettesek is: a Soproni Rendészeti Szakközépiskola kibocsátó ünnepsége

Forgalomelterelés a Szakközépiskola - Táncsics u. útvonalon, valamint parkolási korlátozás a Petõfi téren


A Soproni Rendészeti Szakközépiskola kibocsátó ünnepsége A Soproni Rendészeti Szakközépiskola 2003. június 21-én 10,00 órai kezdettel tartja végzõs tanulóinak kibocsátó ünnepségét. A rendezvény különösen jelentõs az iskola életében ugyanis a határõrök mellett most elsõ alkalommal kerülnek avatásra rendõr tiszthelyettesek. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata ebbõl az alkalomból csapatzászlót adományoz az iskolának.
Az ünnepséget hagyományteremtõ jelleggel Sopronban a Petõfi téren tartják.

A rendezvény programjának részeként a Szakközépiskola - Táncsics u. – Újteleki u. – Ógabona tér  - Petõfi tér útvonalon történik meg a szakközépiskolából való ki-, illetve bevonulás, amelyek alkalmával forgalomelterelésre kerül majd sor.

A rendezvény napján a Petõfi téri parkoló igénybevételének korlátozására is sor kerül. Az ünnepség szervezõi kérik a gépjármûtulajdonosokat, hogy 2003. június 21-én 05,00 és 14,00 óra közötti idõben a parkolót ne vegyék igénybe.  A lakosság türelmét és megértését, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérnek a szervezõk, akik az ünnepélyes csapatzászló-átadási ceremóniára, valamint a határõr és rendõr tiszthelyettesek avatására minden érdeklõdõt szeretettel várnak.