CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. július 28., hétfő 17:22


Kedden és szerdán forgalomkorlátozás a soproni határátkelõnél- Vágányzár: Sopron-Szombathely, Sopron-Bük-Sopron, Sopron-Wiener Neustadt vonalakon- Pótfelvételi a Gábor Dénes Fõiskolára

Hírek, események

Forgalomkorlátozás a soproni határátkelõnél
Félpályás útlezárás miatt a soproni határátkelõhely elkerülését kéri az autósoktól kedden és szerdán a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága (VPOP).
Útépítés miatt július 29-én és 30-án a Sopronból a határátkelõhöz vezetõ 84-es számú fõútvonalon félpályás útlezárás lesz. A VPOP a torlódások elkerülése miatt kéri az utasokat, hogy aki teheti, kerülje el a soproni határátkelõhelyet.

Vágányzár A Sopron-Szombathely közötti Vasútvonalon pályaépítési munkálatok miatt augusztus 1-jén nulla órától augusztus 28-án 24 óráig Sopron-Bük-Sopron, valamint augusztus 29-én nulla órától szeptember 6-án 24 óráig Sopron-Szombathely-Sopron állomások között valamely személyszállító vonat utasait vonatpótló buszok szállítják.
Az EURegio vonatok Sopron-Wiener Neustadt útvonalon változatlan menetrendben közlekednek, azokhoz Szombathely felé és felõl vonatpótló csatlakozás nem biztosított. Az autóbuszok Kópházán a 84. számú fõúton, Nagycenken a kisvendéglõnél, Sopronkövesden a csárdánál, illetve Lövõn a Roto-Elzettnél lévõ Volán megállóhelyen állnak meg.

Pótfelvételi a Gábor Dénes Fõiskolára A Gábor Dénes Fõiskola Soproni Tagozata a 2003. évi pótfelvételi eljárás során felvételt hirdet mûszaki informatikai és mûszaki menedszer szakokra. Jelentkezési határidõ: augusztus 8.
A képzés távoktatás jellegû, költségtérítéses, péntek délután és szombat délelõtt történik. A tananyagokat a fõiskola, külön térítés nélkül biztosítja. Az oktatás helyszíne: Nyugat-Magyarországi Egyetem, Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Bõvebb információ a 30-411-29-41, illetve a 99-518-182-es telefonszámokon kaphatók.