CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2003. augusztus 15., péntek 16:38


Horváth Judit kosárlabda emléktorna, Pécs: Magyarország-Horvátország 65-54; Darecko Rawlins megegyezett a Soproni Ászok-SMAFC vezetőivel

Sporthírek

Horváth Judit kosárlabda emléktorna, Pécs
Magyarország-Horvátország 65-54.
A magyar csapatban szerepelt (jól), Seres Éva (Orsi) 8/6, Horváth Zsuzsa (Orsi) 3/3, Vajda (Orsi), Eördögh Edit (volt Postás) a legtöbb assziszt és lepattanó az ő nevéhez fűződik. Englert Orsolya (volt Postás) két pontot dobott, Papp Krisztina (volt Postás) sérülés miatt nem léphetett pályára. A TV közvetítés alatt a Sport 1 munkatársai rengeteget foglalkoztak a volt Postással, és Török Szilvi (Orsi) távolmaradásával. A kommentárok szerint az Orsi nem engedte el a játékost...

Bosznia-Hercegovina-Universiade válogatott 57-50. A pécsi torna második mérkőzésén Zsovár Orsi (Orsi) is játszott.

A tegui (Dél-KOrea) Universiadéra nevezett magyar női kosárlabda csapatban szerepel majd, Horváth Zsuzsa és Zsovár Orsolya (mindkettő Orsi is, de ott lesz a csapatban Halmos Nóra (Röhnisch-Foton Sopron) is.

Darecko Rawlins megegyezett a Soproni Ászok-SMAFC vezetőivel, így soproni kosaras lett belőle. Új csapata aug.22-én délután öt órakor a Krasznai csarnokban az osztrák Fürstenfeld csapatával mérkőzik majd.

A Krasznai kupára Sopronba érkező osztrák elsőligás Oberwaltersdorf csapatában Sterbenz László az edző, s az alsó-ausztriai gárdának van két fekete játékosa is, az egyik nem más mint a Körmendben is villogott Charles Edmonson.

A Matáv Sopron sportirodájában (Kristály Áruház) már árusítják munkanapokon 11 órától a 2003-2004-es bajnoki év bérleteit. Ár 5-18 ezer forint.

A Káposztás utcai stadionban már elhelyezték a lelátó keleti oldalára a székeket.

Augusztus 16-án este nyolc órakor, villanyfényben, Tapolcán játszik MK mérkőzést a Matáv labdarúgó csapata a helyi Honvéd ellen.

Augusztus 23-31. között rendezik majd meg Párizsban az atlétikai világbajnokságot, melyen Németh Roland (SAC) és Gyulai Miklós (SAC) is. Roland 100-on és váltóban (4x100) fut majd, utóbbiban Dobossal, Pauerral és Gyulaival együtt. Az Universiade atlétikai csapatába bekerült Németh Gergely (SAC) 100-on és 200-on, de ott lesz Koreában a távolugró Lőrincz Imre is.

W.F.