CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. szeptember 02., kedd 21:16


Alpolgármesteri fogadóóra- GySEV-véradónap- Kiállítás nyílik Szepes Péter grafikáiból

Hírek, események

Alpolgármesteri fogadóóra Hruby József alpolgármester 2003. szeptember 5-én tartja fogadónapját a városháza első emeleti alpolgármesteri irodájában (Fő tér 1.) További információ a 99-515-104-es telefonszámon kérhető.

GySEV-véradónap Közel hetvenen vettek ma részt a soproni GySEV Rt. székhelyén szervezett véradáson. Veressné Almási Erika a GySEV véradás-szervezője közel húsz éve szervezi a véradást. Eleinte évente egyszer – januárban – , később szeptemberben is szervezett véradó alkalmakat a GySEV, amelyekre többnyire GySEV-es dolgozók jönnek, de természetesen mindig vannak ,,külsősök" is. A mai alkalmon ottjártunkkor találkoztunk hatvanháromszoros, valamint első véradóval egyaránt, és volt olyan GySEV-nyugdíjas is, aki a felhívást követően véradóként jelent meg a cégnél. A résztvevők egyöntetűen a segíteniakarást jelölték meg véradásuk fő okaként.

Kiállítás Szepes Péter grafikáiból Szepes Péter grafikáiból nyílik kiállítás a Széchenyi István Városi Könyvtárban (Pócsi u. 25.) szeptember 3-án, 18.00 órakor. A tárlatot Rujavecné Ferenczi Katalin nyitja meg. A kiállítás szeptember 30-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében tekinthető meg.