CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2003. szeptember 10., szerda 22:57


13. Ligno Novum - 11. Wood Tech 2003.

Ligno Novum - Wood Tech 2003.

Tizenkétezer négyzetméter fedett és tízezer négyzetméter szabadtéri területen nyitotta meg kapuit a soproni Sportcentrumban  2003. szeptember 10-én a Ligno Novum - Wood Tech faipari szakkiállítás. A rendezvény nagy szerepet játszott a hazai faipari szakma fellendülésében, ezt szeretnék biztosítani a szervezők a további rendezvényekkel, olyan gazdasági fórumot teremteni, amelyen a kiállítók, a szakmai konferenciákon és előadásokon részvevők megismerkedhetnek az EU elvárásokkal, partnerkapcsolatokat alakíthatnak ki elsősorban az uniós tagországok üzlei életének szereplőivel. A szervezők kiállítási terület koncentrálása mellett, a kiállítók igényeinek magasabb színvonalú kielégítését tűzték ki célul.

Megnyitó beszédében Benedek Fülöp címzetes államtitkár kifejtette, hogy Sopron a legmegfelelőbb hely az országban egy ilyen jellegű rendezvény megszervezésére, adottak a technikai feltételek, a szervezési és szakmai támogatást az Egyetem biztosíthatja. Ugyanakkor az államtitkár szerint egy ilyen rendezvény országos összefogást is igényel, nem lebecsülve a jelenlegi feltételeket szükségesnek tartaná egy multifunkcionális kiállító csarnok létrehozását, ahol még jobb feltételek között mutathatnák be a kiállítók a legújabb termékeiket.


Benedek Fülöp címzetes államtitkár megnyitó beszéde
A kiállítás amely több szakmai előadásnak is helyet biztosít, szeptember 13-ig látogatható, a rendezvényekről részletes  információ a http://ligno-novum.sopron.hu/2003/ oldalon olvasható.

tsz