CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. szeptember 29., hétfő 14:01


Az Ikva Rádió hírei


Dr Boros Gábort, Sopron másfél évvel ezelőtt kinevezett rendőrfőkapitányát a budapesti Országos Rendőfőkapitányságra helyezik át október 1-től. Utódját még nem nevezték meg.

Kerékpárost gázolt el egy személyautó tegnap reggel az Ady Endre úton. A biciklis, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

"Az idősek és fogyatékosok esélyei" címmel X. alkalommal rendeznek nemzetközi konferenciát és szociális tudományos tanácskozást városunkban, szerdától október 3-ig, A tanácskozás központi helyszíne a Pannonia Med Hotel. A konferencia a Népegészségügyi Program alprogramjaként tárgyal az idősek egészségmegőrzéséről, a rehabilitációról, és sok egyéb mellett a fogyatékkal élők esélyeiről. Október 4-én szombaton, az Idősek Világnapján nemzetközi találkozó, ki-mit-tud és más kulturális rendezvények helyszíne lesz a Gyermek és Ifjúsági Központ.

Véradás: holnap 16.00-19.00-ig Nyárliget, Sarród, Fertőújlak községek polgárait várják véradásra a Nyárligeti Kultúrotthonba.

Hajtsunk fejet a halhatatlan tizenhárom aradi vértanú emléke előtt 2003. október 5-én, vasárnap 5 órakor az Evangélikus temető előtti Emlékparkban. Emlékezzünk együtt a Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközép Iskola tanáraival és diákjaival, majd helyezzük el a megemlékezés virágait.

Boros László, az MSZP önkormányzati frakciójának képviselője, október 3-án, pénteken 15 és 16 óra között fogadóórát tart a Magyar u. 24. sz. alatti MSZP székházban.

Varga Gyula, az MSZP önkormányzati frakciójának képviselője, október 3-án, pénteken 18 órától fogadóórát tart a bánfalvi fiókkönyvtárban.

Vonatpótló autóbuszok Kapuvár és Sopron között A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Rt. értesíti Tisztelt Utazóközönségét, hogy pályaépítési munkálatok miatt, ma 20:00 órától - holnap 14:00 óráig valamennyi személyszállító vonat utasait (beleértve az IC vonatokat is) Kapuvár - Sopron állomások között, vonatpótló autóbuszok szállítják!

A soproni Tigrisek fiú kosárlabdázókat nevelő utánpótlás egyesület toborzót hirdet szeptember hónapban különböző korosztályokban 1986-1996 között született fiúk számára
Jelentkezni lehet szeptember hó minden keddjén:
14.30 órától a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskolában
16.00 órától a Deák téri Általános Iskolában
19.30 órától a Sportcentrum kistermében

A Rendészeti Szakközépiskola éleslövészetet tart ma és holnap 8-13 óráig a harkai katonai lőtéren.