CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. szeptember 30., kedd 14:22


Sopron-Szombathely járat:vonatpótló autóbuszok- Sopron városi környezetszépítő verseny eredményei- Az év lakóháza- 00. éves a Tóth Antal Speciális Szakiskola

Hírek, események

Sopron-Szombathely járat:vonatpótló autóbuszok A Sopron-Szombathely vasútvonalon pályaépítési munkák miatt, október 1-jén és 2-án vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a Sopronból 9.28 órakor, 10.28 órakor, 11.28 órakor, és 13.28 órakor, illetve Szombathelyről 10.20 órakor, 11.20 órakor, 12.20 órakor induló személyszállító vonat utasait Sopron-Lövő-Sopron állomások között. Az említett vonatokon poggyász, kerékpár és élőállat szállítására nincs lehetőség, a vonatra megváltott jegyek az autóbuszokra is érvényesek.

Sopron városi környezetszépítő verseny eredményei Kihirdette Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2003. évi, Sopron városi környezetszépítő verseny eredményeit..
A díjakat 2003. október 01-jén 14.00 órakor lesz a Városháza Dísztermében (Sopron, Fő tér 1.) a "Virágos Sopronért Környezetszépítő Verseny" nyerteseinek
Hruby József alpolgármester adja át, az eseményen részt vesz Kalmár István alpolgármester.

A nyertesek a következők:

1. Intézmények, vállalkozások kategória:
I. helyezett: Erzsébet Kórház (Sopron, Győri u. 15.)
II. helyezett: Totál Kozmetika (Sopron, Várkerület 88.)
III. helyezett: Arany Kígyó Gyógyszertár (Sopron, Magyar u. 6.)

2. Lakóközösségek kategória:
I. helyezett: Teleki Pál u. 18. sz. ház lakóközössége, képviselő: Bátki Károly
II. helyezett: Fenyves sor 18. sz. ház lakóközössége, képviselő: Kis József
III. helyezett: Vasvári Pál u. 19. sz. ház lakóközössége, képviselő: Kemény Sándorné

3. Családi házak kategória
I. helyezett: Katona Imre (Sopron, Kertekalja u. 8.)
II. helyezett: Poór Béláné (Sopron, Dobner N. u. 22.)
III. helyezett: Nagy Ibolya (Sopron, Fehéregyházi u. 11.)

Az év lakóháza Egy évtizedes hagyománya van már annak, hogy minden év Szent Mihály Napján a Városszépítő Egyesület Az év lakóháza -címmel kitüntet egy-egy arra érdemes lakóházat Sopronban. Idén a Kossuth Lajos u. 4. szám alatti házra került ki a cím adományozását tanúsító, Dr. Winkler Oszkár, Ybl-díjas építészről elnevezett tábla.

100. éves a Tóth Antal Speciális Szakiskola 2003. október 3-án, pénteken ünnepli a Tóth Antal Óvoda, Álalános Iskola, Speciális Szakiskola fennállása 100. évfordulóját. A jubileumi esemény alkalmából az iskolában emléktáblaavatásra és koszorúzásra kerül sor, délután 14.00 órakor a Gyermek- és Ifjúsági Központban gyermekműsorral és a szakmai konferenciával köszöntik az iskola centenáriumát. Szombaton 10.00 órakor volt tanítványait várja iskolatalálkozóra a Tóth Antal Iskola.