CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2003. oktĂłber 07., kedd 09:37


Rivaldot kirúgták!

Focinapló - 2003. szeptember

Focinapló - 2003. szeptember

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

szeptember 10. A nagy esély kapujában ismét elbukott a magyar nemzeti válogatott. A nagy fogadkozások ellenére Lettország hazai pályán sima 3:1-re lefocizta csapatunkat, így csakis egy Lengyelország elleni győzelem tarthatja meg a lehetőséget a 2. hely megszerzésére.

szeptember 11. Egy körrel a csoportmérkőzések befejezése előtt már 5 csapat biztosan kijutott az Európa Bajnokságra, mégpedig Portugália házigazdaként, Franciaország, Csehország, Svédország és Bulgária.

szeptember 13. Kiütéses gyözelem a spanyol ligában! A sztárokkal teletüzdelt Real Madrid hazai pályán 7:2-re gyalázta a Real Valladolid gárdáját. Szorosan versenyben van még a Valencia, a La Coruna és a Barcelona is. Franciaországban az Olimpique Marseille verte le 5:0-ra az újonc Le Mans csapatát, itt üldöző a Monaco, a Lille és a Nice. Nèmetországban a VfB Stuttgart vezet 6 meccsen rúgott 6 góljával …

szeptember 17. Megkezdődtek a Bajnokok Ligájának csoportmérkőzései, komoly meglepetést okozott az Arsenal hazai pályás 0:3-as betlije az Internazionale ellen. A Manchester United 5:0-ra ütötte el a Panathinaikosz együttesét, míg a Real Madrid 4:2-re az Olimpique Marseille-t.

szeptember 20. Kirúgták Rivaldo-t a Milantól. Ancelotti edző már régóta mellőzte a klasszis játékost, most azonban mindkét félnél betelt a pohár.