CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. november 27., csütörtök 22:13


MSZP-fogadóórák- Elsõsavató a Fáyban- Németek adventi estje-,,Életutak-élethelyzetek'- Soproni középiskolák közös koszorúcskája- Zenede:kakaóval és kuglóffal- Vasárnapi Muzsika- Adventi koncert Harkán

Hírek, események

MSZP-fogadóórák Kalmár István, az MSZP-frakció önkormányzati képviselõje november 28-án, pénteken 14-15 óra közöt tart fogadóórát az MSZP-székházban. Dr. Bertha Árpád, Hegyi Ferenc, Hruby József önkormányzati képviselõk pénteken 15-16 óra között tartanak fogadóórát a Teleki Pál u. 20./a. szám alatt, a Jerevánon.

Elsõsavató a Fáyban András-napon, 2003. november 28-án, pénteken tartják, a Fáy András gazdasági szakközépiskola elsõsavató rendezvényét, amelyen az elsõsök bemutatkozása több, mulatságos teljesítendõ feladattal fûszerezett közös együttlétet jelent. Az osztályok táncbemutatója, közös éneklés mellett a feladatok között szerepel majd a Narancs átadás, Csukott szemû etetés, Zsákban futás, “Elefántforgás”.

,,Életutak-élethelyzetek" 2003. november 29-én, szombaton, 9:00 órakor ,,Életutak-élethelyzetek" címmel az önismereti tanfolyamon résztvevõk találkozási alkalmát tartják a Bán János Katolikus Közösségi Házban (Halász u. 38.).

Németek adventi estje  A Sopron és Környéke Német Kultúrklub adventi estet rendez szombaton 17.00 órától a soproni Vas- és Villamosipari Szekképzõ Iskolában. Az ünnepi rendezvényen kerül átadásra a Horváth József Mûvészeti Iskolának összegyûlt jótékonysági koncert bevétele. A rendezvényen kórusok és a zeneiskola növendékei adnak koncertet.

Soproni középiskolák közös koszorúcskája  2003. november 29-én, szombaton, 19:00  órakor a Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, a Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképzõ Iskola,  a Vas- és Villamosipari Szakképzõ iskola és Gimnázium, a Handler Nándor Szakképzõ Iskola koszorúcskája - Belépés meghívóval! A rendezvny helyszíne a Gyermek- és Ifjúsági Központ (Sopron, Ady E. u. 10.).

Zenede Zenede címmel fiataloknak szóló vasárnap délelõtti koncertsorozat indult a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban. A kakaós, kuglófos rendezvény következõ elõadására november 30-án, fél 11-tõl várják a fiatalokat. Mûsorvezetõ: Lukin László, Közremûködik a Dárdai Árpád vezette Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

Vasárnapi Muzsika Vasárnap, 18.00 órakor a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartják a Vasárnapi Muzsika koncertjét, amelyen Berta Edina és Németh tamás zongoramûvészek lépnek fel.

Adventi koncert Harkán Vasárnap, november 30-án 18.00 órakor a harkai evangélikus templomban adventi koncertet tartanak. Közremûködik a Brass Brothers Rézfúvós Együttes.