CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2003. december 12., péntek 13:08


Debreceni siker történet

Focinapló - 2003. november

Focinapló - 2003. november

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

november 6. Folytatódtak a Bajnokok Ligájának csoportküzdelmei, itt a Bayern München hazai pályán szenvedett 2:1-es vereséget az Olimpique Lyon csapatától, a dolog pikantériája, hogy az ex-müncheni Elber is betalált. Minden idők eddigi leggólgazdagabb találkozóján a Monaco 8:3-ra ütötte el a Deportivo La Coruna-t, míg érdekes még a Lazio csúnya hazai veresége a Chelsea ellenében (0:4).

november 18. Az Európa-bajnokság pótselejtezőin csupán egyetlen meglepetés született, mivel Lettország kiverte Törökországot (1:0, 2:2). Hollandia lealázta Skóciát (6:0, 0:1), Spanyolország továbbment Norvégia ellenében (3:0, 2:1), Oroszország megszenvedett Wales-el (0:0, 1:0), míg a Horvátország - Szlovénia rangadó is igen szorosan alakult (1:1, 1:0).

november 19. Újabb mélyponttal “gazdagodott” a magyar labdarúgás, mivel barátságos mérkőzésen, hazai pályán (Üllői út) a magyar válogatott 1:0-ra alulmaradt Észtország nemzeti tizenegyével szemben. Az érdeklődés talán mindent elárult a találkozóról … mindössze 500 néző tekintette meg a meccset.

november 25. Nagyon rapszódikus teljesítményt nyújt mostanában az Internazionale. Előbb otthon 6:0-ra kiütötték a Reggina csapatát, majd szintén otthon a BL-meccsen 1:5-re kikaptak az Arsenaltól, később a rangadón idegenben 3:1-re leverték a Juventus szinte tökéletes csapatát.

november 27. Végre magyar szenzációról is tudósíthatunk ! A Debrecen továbbjutott a PAOK Szaloniki ellen az UEFA-kupában (1:1, 0:0) ! Így végre tavasszal is izgulhatunk magyar csapatnak az európai kupákban, erre már 18 éve nem volt példa !