CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2003. december 22., hétfő 12:13


Fotóklub: Az év szerzője

Fotóklub: Az év szerzője

    Idén is megtartotta Az év szerzője versenyét a Soproni Fotóklub.
    2001-ben és 2002-ben még tízen ,,neveztek be" a neves versenybe, amely inkább a jó hangulatú –  és nem utolsó sorban – szép felvételek nézgetésével és szakmai bírálatával töltött együttlétnek, mintsem egy stresszes versenynek képzeljenek el olvasóink.
    Az idei házi versenyre a fotóklub 16 tagja adott be három-három alkotásból álló ,,kollekciót" , amelyeket aztán a fotóklub tagjai és néhány meghívott vendég (közötük a cyberpress.sopron.hu főszerkesztője) szavazatainak eredményeként Németh Elemér kapta meg a vándorserleget, és a Fuji fotóbolt kirakatában való kiállítás lehetőségét.
 

Németh Elemér fotója

    A házi verseny második helyezettje Folcz Tóbiás fotóművész lett, a harmadik helyen Hauszner Sándor fotóművész végzett. A kiértékeléskor újból helye és alkalma volt a szakmai vélemények, kritikák, pozitív vélemények elhangzásának.
 
 

Folcz Tóbiás fotóművész felvétele

    Az első három helyezett szerző egy-egy legjobbnak ítélt képét közreadjuk; a továbbiakkal a Nap képe rovatban szépen sorban szintén találkohatnak majd a Soproni Fotóklub szerzőinek néhány alkotásával.
 
    A Fotóklub csütörtökönként (legközelebb: január 8-án) 16 és 19 óra között tartja összejöveteleit, a Szent György u. 7. szám alatti Wrenkh Ede Közösségi Házban, ahova minden érdeklődőt szívesen várnak.
 

(A fotók papíralapú képek, amelyek minősége a digitalizálással, illetve az interneten való megjelenítésükkel eredeti minőségükhöz képest módosulhat).

 
Hauszner Sándor fotóművész felvétele