CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. január 02., péntek 21:03


Sopron Szépe 2004.

Sopron Szépe 2004.

Szilveszter estéjén a BW Pannonia Med Hotelben tartották meg a Sopron Szépe 2003-2004 választás döntőjét. A látványos versenyre tizenkét lányt válogattak be a Fertő tavi szépségversenyre jelentkezett harminchétből.

A  B.W. Pannonia Med Hotel harmadik alkalommal rendezte meg a döntőt, amelyet a szálló szilveszterező közönsége is végignézett.

A húszezer forint értékű szolgáltatás igénybevételére jogosító  különdíjat a Korona üzletházban  és Lövőn működő Speciális Hajvágó Szalon és Szépségcenter képviseletében Szabó István mesterfodrász adta át Horváth Anita Xéniának.
A Thies Roland vállalkozó által felajánlott különdíjat - vásárlási utalványt - Derdák Viktória nyerte

A zsűri tagjai:  Schneider Andrea (az első Miss Sopron), Schneiderné Burai Ilona szervező, Dr. Szilágyi László a BW Pannonia Med Hotel igazgatója, Szabó István mesterfodrász, Csizmazia Balázs a BW Pannonia Med Hotel szervezője, Rakaczki Péter BW Pannonia Med Hotel munkatársa, Thies Roland Vállalkozó és Wilfing Ferenc polgármesteri tanácsadó voltak, akiknek döntése alapján a 2003-2004 év Miss Tini Sopron címet Derdák Viktória érdemelte ki.


Derdák Viktória - Miss Tini Sopron 2004

A felnőttek közül Grubits Adrienn a harmadik, Horváth Anita Xénia a második helyet szerezte meg.


Kanalas Éva - Sopron Szépe 2004

A Sopron Szépe címet Kanalas Éva viselheti és ő képviselheti a várost minden rendezvényen.


Grubits Adrienn, Kanalas Éva, Derdák Viktória, Horváth Anita Xénia

Schneiderné Burai Ilona az esemény szakmai szervezője elmondta, hogy különdíjként mind a tíz  versenyző részt vehet a 2004. évi Miss Fertő tó nemzetközi szépségverseny középdöntőjén. A négy legjobb eredményt elért versenyző részt vehet a 2004. augusztus 1-jén Bükön megrendezendő első országos, valamint nemzetközi  Miss Wellness szépségversenyen.

szt