CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. január 07., szerda 17:00


Az Ikva Rádió hírei


Tapasztalt kertművelők és kertbarátok találkozóját rendezi a Castanea Környezetvédelmi Egyesület ma délután öt órától a Széchenyi-palotában, a Széchenyi tér kettes szám alatt.

A Vöröskereszt véradásra várja a január 8-án csütörtök 16.30-19.00 Agyagosszergény polgárai az általános iskolában.

A Pisztráng Horgász Egyesület éves közgyűlését tartja a Gyermek és Ifjúsági Központban vasárnap (január 11.) 10.00 órától.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren mától január 9-ig és január 12-16-ig. reggel nyolc és délután négy óra között.

A Fáy András Gazdasági Szakközépiskola báljára január 10-én, szombaton kerül sor a soproni Gyermek és Ifjúsági Központban. A rendezvény 19 órától hajnali 1-ig tart. A zenét a Tequila együttes szolgáltatja. Ízelítő a változatos programból: 19 órakor megnyitó, 19 10-kor nyitótánc, 22 órakor a nyitótánc ismétlése, 22 óra 10-kor a Roth- Eötvös Néptánccsoport bemutatója, 23 órától karaoke. Az est egyik különlegessége a Fáy-bál szépének megválasztása. Az eredményhirdetés pontban éjfélkor kezdődik. A Fáy-bálon megjelenés alkalomhoz illő öltözetben: lányoknak báli ruha, fiúknak öltöny/nyakkendő. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk.

Magyar Kupa mérkőzésen fölényes győzelmet aratott az Euroleasing Orsi: tegnap a székesfehérvári Kodolányi JFKSE NB I. B.csoportos csapata ellen idegenben 139 : 37-re nyertek.

A távozó Pintér Attila helyett a Matáv FC Sopron új szakvezetője a tavaszi idényben Dajka László lesz. A csapat ma kezdi meg a felkészülést az új edzővel, akinek javaslata alapján a távozó Bausz és Tiber helyére új játékosok kerülhetnek Sopronba