CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 02., hétfő 14:37


Sopron és Környéke Német Kultúrklub- Merrefelé lejt a pálya? - A polgári oldal és a média kapcsolata: Navracsics Sopronban- 'Az emberélet fordulói, az emberélet szentsége'- Gyógynövényes klub

Hírek, események

Sopron és Környéke Német Kultúrklub A hétvégén megtartotta közgyûlését a Sopron és Környéke Német Kultúrklub. Az elmûlt évrõl szóló beszámolót követõen a jövõ évi tervezett rendezvényeikrõl is szót ejtett a klub elnöke, Krisch Magdolna. A Sopron és Környéke Német Kultúrklub Egyesület hagyományos és egyben rangos kulturális eseményei között a nemzetközi kórusfesztiválra, a harmonikatalákozóra idén is számíthat a soproni közönség. A Gyermek- és Ifjúsági Központban tartott közgyûlést a szintén hagományos, és természetesen jó hangulatú batyusbál követte.

Merrefelé lejt a pálya? - A polgári oldal és a média kapcsolata A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség szervezésében Navracsics Tibor, Orbán Viktor kabinetfõnöke Merrefelé lejt a pálya? - A polgári oldal és a média kapcsolata - címmel tart elõadást 2004. február 3-án, kedden, 18.00 órakor a Vas- és Villamosipari Szakképzõ Iskola aulájában (Sopron, Ferenczy János u. 7.).

"Az emberélet fordulói, az emberélet szentsége" 2004. február 4-én, szerdán, 18:00 órakor   "Az emberélet fordulói, az emberélet szentsége" címmel Molnár V. József magyarságkutató tart elõadást, a Szent György Plébánia Jezsiuta termében (Sopron, Szent györgy u. 7.).

Gyógynövényes klub 2004. február 4-én, szerdán, 18:00 órakor a Gyógynövényes klub foglalkozására várják az érdeklõdõket. a Gyermek- és Ifjúsági Központba, Sopron, Ady Endre u. 10. Tel: (99) 511-200.