CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 09., hétfő 16:26


Határõr közgyûlés- A KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje- Gyógynövényes klub- Kezdõ tánciskola felnõttek részére

Hírek, események

Határõr közgyûlés Mozgalmas, eseménydús évet tudhat maga mögött a Határõr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete – hangzott el a több mint 200 tagot számláló szervezet éves közgyûlésén, ahol egyebek mellett értékelték a tavalyi év gazdálkodását és elfogadták az idei költségvetést.
    Nyugdíjas korban is tevékenyen – ez is lehetne a soproni és Sopron környéki nyugállományú határõrök jelszava. Rendszeres találkozóikon minden egyesületi tag talál számára érdekes programot a tájékoztató vagy megemlékezõ jellegû, illetve sportrendezvények közül. Az egyesület jó kapcsolatot ápol más nyugdíjas szervezetekkel, büszkék a Burgenlandi Bajtársi Szövetséggel való barátságra.
Mûködésüket az alacsony összegû tagdíjakból és pályázatokon nyert pénzbõl fedezik. Kovács János elnök a Cyberpress-nek elmondta: nem hagyják magukra rossz szociális helyzetben élõ vagy betegséggel küzdõ társaikat sem; akiket lehetõségük szerint kisebb pénzösszegekkel támogatnak. A nyugdíjas határõrök idei programjának egyik állomása Zólyom vára, Balassi Bálint szülõhelye, ahol a költõ születésének 450. évfordulójára emlékeznek. (Tóth Anita Lilla)

A KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje 2004. február 10-én, kedden, 19:00 órakor kezdõdik a KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Pro Kultúra Kht.)  Sopron, Liszt Ferenc u. 1.

Gyógynövényes klub  2004. február 11-én, szerdán, 18:00 órakor a Szirt' 99 Kft. szervezésében a Gyógynövényes klub tartja foglalkozását a Gyermek- és Ifjúsági Központban, 9400 Sopron, Ady Endre u. 10.  Tel: (99) 511-200.

Kezdõ tánciskola felnõttek részére 2004. február 11-én, szerdán, 18:30 a felnõttek részére kezdõ tánciskola indul a  Gyermek- és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady Endre u. 10.). A tánciskolát Németh József táncpedagógus vezeti. Részvételi díj: 4.500,- Ft/fõ.