CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. február 09., hétfő 21:35


A régió legdinamikusabban fejlődő kis és középvállalkozása,legnagyobb beruházása, legjelentősebb munkahelyteremtéssel járó fejlesztése, és leginnovatívabb fejlesztési projektje kap díjat

Régió Legjobbjai: díjkiosztás Szombathelyen

A Régió Legjobbjai: díjkiosztás Szombathelyen

A Menedzserek Országos Szövetsége, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség és a Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ menedzsertalálkozót szervez, melynek keretében a Régió Legjobbjai díjak átadásra kerülnek. Szombathelyen, február 10. 10 órakor a Megyeházán tartandó rendezvénnyel az országos szintű rendezvénysorozat a Közép-Dunántúli, Dél-Alföldi, Dél-Dunántúli, Észak-Alföldi és az Észak Magyarországi állomásai után a Nyugat-Dunántúli régióba érkezik.
Az eseményen köszöntőt mond Markó Péter Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács alelnöke, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke
A Menedzserszövetség célja, feladatai, szerepe a korszerű menedzseri szemlélet elterjesztésében  címmel Dénes Gábor főtitkár, továbá A Regionális Fejlesztési Tanács és a Regionális Fejlesztési Ügynökség főbb feladatai, fejlesztési támogatási lehetőségek, a régióban elért fejlesztési eredmények témakörben Győrffy Gábor ügyvezető igazgató tart előadást.
A  K+F Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ támogatásával megvalósuló a:Régió Legjobbjai díjátadásokra a következő kategóriákben kerül sor:
-A régió legdinamikusabban fejlődő kis és középvállalkozása
-A régió legnagyobb beruházása
-A régió legjelentősebb munkahelyteremtéssel járó fejlesztése.
-A régió leginnovatívabb fejlesztési projektje /különdíj/.