CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 16., hétfő 12:23


A soproni gyógyszerészet négy évszázada- Erdei iskolai továbbképzés pedagógusoknak- Az Alpesi Racket Klub jótékonysági bálja

Hírek, események

A soproni gyógyszerészet négy évszázada A soproni gyógyszerészet négy évszázada címmel tart elõadást Dr. Horváth Dénes, nyugalmazott vezetõ gyógyszerész 2004. február 17-én, kedden, 17.00 órakor a Széchenyi palota II. emeleti elõadótermében.

Erdei iskolai továbbképzés pedagógusoknak Osztrák tanulmányúttal egybekötött, ingyenes 30 órás osztrák-magyar erdei iskolai továbbképzés indul pedagógusok részére március 12-tõl Sopronban. A továbbképzésre a Castanea Környezetvédõ Egyesület 06 20/9606-928-as telefonszámán, a 99/321-129-es faxszámán, és a castanea@sopron.hu eletronikus levélcímen lehet jeletkezni.

Az Alpesi Racket Klub jótékonysági bálja A hétvégén az Alpesi Racket Sopron teniszklub  B. W. Pannónia Med Hotelben tartott jótékonysági bálján közel egymillió forint gyûlt össze, amelyet a szervezõk a Nyugat-Dunántúli Gyermek-Leukémia Központ és a soproni Erzsébet Kórház javára ajánlottak fel.