CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 19., csütörtök 21:26


Az Uniós Magyarország Elsõ Internetes Fotóalbumához várnak képeket

A közös munka célja a nemzeti értékeink, történelmi örökségünk, nevezetességeink, és helyi hagyományaink közzététele

Az Uniós Magyarország Elsõ Internetes Fotóalbumához várnak képeket

    Farkas János Kerekegyházi Lokálpatrióták Egyesülete pályázatot hirdet az Uniós Magyarország Elsõ Internetes Fotóalbumának létrehozása érdekében.
    Az országos védnöki funkció ellátását Dr. Szili Katalin, az Országgyûlés Elnöke, a területit Alföldi Albert Úr, a Bács-Kiskun Megyei Közgyûlés Alelnöke, a kerekegyházit Dr. Czakó István Polgármester vállalta fel.
    Amennyiben szeretné, ha Ön lakóhelyének látnivalói, történelmi emlékhelyei, hagyományait megörökítô dokumentumai az internetes Nagy Képes-Magyarország Albumban / Atlaszban megjelenjenek, küldje el e-mailben, vagy levélben az anyagait, képeit - feltüntetve a település nevét, a megörökített nevezetességet néhány soros ismertetéssel.

    A legszebb képek az internetes "kiállítás" anyagát képezik, természetesen a kép, a rajz, a festmény készítôjének feltüntetésével.
    A szervezõk várják azokat a fotókat, rajzokat, festményeket, digitális képeket, amelyek meghatározzák településük arculatát, és szívesen bemutatnák az uniós tagállamok állampolgárai részére is, betekintést adva ezáltal az uniós lakosok számára Magyarország önálló önkormányzatisággal rendelkezõ településeirõl.
    A közös munka célja a nemzeti értékeink, történelmi örökségünk, nevezetességeink, és helyi hagyományaink Magyarországon és külföldön való közzététele.
Bõvebb információ: a www.tar.hu/kerlokegy/felhivas weblapokon , illetve 76/371-614-es telefonon.
A felhívás teljes szövege megtalálható a www.gymsmo.hu oldalon a Pályázatok/Felhívások címszó alatt is.

Fotó: Soproni KépIndex