CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 20., péntek 12:22


Az Ikva Rádió hírei


Február 21-én szombaton 16.00 órától rendezi meg a Polgármesteri Hivatal a Sportgála a Sportcentrumban. A programban a soproni élsportolók köszöntése közben egyebek mellett fellép a Soproni Ütőegyüttes, a World Dance Tánccsoport, Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor, a Buczkó-Szokodi-Tancsák trió és az Erica C Dance School.

A megyei képviselő testület holnap ülésezik legközelebb. Összesen 13 témát fognak megtárgyalni. Ezek között, 4. napirendi pontként "A Nagycenki Széchenyi Kulturális Örökség turisztikai hasznosítási tanulmánya" című előterjesztés szerepel.

"Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díj"-at alapított a megyei közgyűlés. A soron következő díj sport, védelmi -és rendészeti, közoktatási-környezetvédelmi, egészségügyi és közszolgálati kategóriákban adható ki. További információk a 96/522-253-as telefonszámon kérhetők.

A bíráló bizottság értékelte a Széchenyi tér alá tervezett mélygarázs létesítésére kiírt pályázatra érkezett műveket. Kuslits Tibor, városunk főépítésze köszöntő szavaival kiállítást is nyitottak a tervekből, hogy Sopron polgárai is megismerjék azokat. A kiállítás az Új utca 2.szám alatt tekinthető meg.