CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. március 03., szerda 23:35


'Egészség Hídja' - összefogás a mellrák elleni küzdelemért- A Szent Korona és a Magyar Föld- Ludmilla - Hangár Music Garden- Mindörökké nő

Hírek, események

"Egészség Hídja" - összefogás a mellrák elleni küzdelemért  2004. március 5-én, pénteken,  15:00 órakor Sopron, Fő teréről "Egészség Hídja" - összefogás a mellrák elleni küzdelemért rendezvény keretében séta indul. A programhoz csatlakozókkal, valamint az országos és helyi közéleti személyiségekkel együtt az összefogást szimbolizálva közösen sétára kerül sor a Fő térről indulva, a Várkerületen át a Polgármesteri Hivatalig.
Az összefogás a mellrák elleni küzdelemért címmel meghirdetett sétát a Városháza Nagyterméban szimpózium követ, valamint este 19.00 órakor a Horváth József Művészeti Iskolában (Sopron, Szélmalom u. 17.) hangverseny követ.

Szervezők: Sopron MJV Önkormányzata, ÁNTSZ Sopron Városi Intézete, Rákbetegek Országos Szövetsége, ÉLTETŐ ERŐ Daganatos Betegek Klubja.  A rendezvény fővédnöke: Mádl Dalma;  Védnökök : Dr. Kökény Mihály, Egészségügyi, Szociális és Családügyi miniszter, Walter Dezső, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere.
További részletes információk, a szimpózium részletes programjával együtt a Programajánlóban található.

A Szent Korona és a Magyar Föld A Castanea Környezetvédelmi Egyesület szervezésében 2004. március 5-én, 17.00 órakor a Széchenyi-palotában (Széchenyi tér 2.) A Szent Korona és a Magyar Föld címmel tart előadást Dr. Varga Tibor jogtörténész.

Ludmilla - Hangár Music Garden 2004. március 5-én  pénteken, 22:00 órakor kezdődik a Ludmilla koncert a Hangár Music Garden helyszínen (Vándor Sándor utca, volt SOTEX) .

Mindörökké nő Endrei Judittal találkozhatnak mindazok, akik szombaton délután öt órakor ellátogatnak a győri Pátio Étterembe. A televíziós személyiség író-olvasó találkozón mutatja be Mindörökké nő című kötetét.
A beszélgetés kellemes hangulatához egy csésze kávéval kedveskednek a vendéglátók. A beszélgetést Werner Krisztina, a Kisalföld szerkesztője vezeti.